18 januari 2022
muursticker

Zelf een decoratie maken

Teksten en afbeeldingen zijn perfect om een mooie of leuke decoratie te maken voor op de muur, echter wordt het wel een hele zoektocht als je precies de tekst en afbeelding wilt hebben die je zoekt. Door gebruik te maken van een muursticker, kun je in alle gevallen de decoratie maken waar je naar op zoek bent. Het formaat en de kleuren maken niets uit, met de online tool stel je deze eenvoudig in. Kies de gewenste afbeeldingen, bestel en plak de sticker op de muur.

Verschillende materialen

Een muursticker is verkrijgbaar in een aantal verschillende materialen, simpelweg omdat ondergronden ook verschillend kunnen zijn. Voor een wand met behang, heb je een ander soort materiaal nodig dan een geverfde muur. Feit is wel dat je een sticker op zowel gladde als niet gladde ondergronden aan kunt brengen, wist je dat er zelfs stickers zijn die je op deuren van loodsen buiten aan kunt brengen? Stickers zijn in alle soorten en maten te verkrijgen bij ikplakhetzelf.nl. 

muursticker

Perfect voor de kinderkamer

Voor de kinderkamer is het moeilijk om een leuke decoratie voor de muur te vinden, wat je zoon of dochter wil hebben is er in veel gevallen niet. Met een muursticker ontwerp je een leuke sticker voor je kind, eventueel met een tekst erbij. Met gesneden stickers heb je geen randen om de sticker heen, met een afbeelding van bijvoorbeeld een politieauto is het net of deze de kinderkamer ingereden komt. Op deze manier zijn er verschillende mogelijkheden met de stickers.