4 december 2021

Ralph lauren

Wist je dat het merk Ralph Lauren oorspronkelijk alleen een handschoenen stropdassen merk was? Door de jaren die na dit succes volgden besloot het merk ook meer keldingstukken te maken en was het merk bekend onder de naam American Sportswear. Vervolgens kwamen de kledingstukken in steeds meer verschillende soorten aan de markt en begonnen ook meer winkels ze te verkopen. Na verloop van tijd is de merknaam veranderd van American Sportswear naar Ralph Lauren en op de dag van vandaag kun je dus kiezen uit een groot aanbod van diverse kledingstukken van het merk. Kies bijvoorbeeld voor een polo van Ralph lauren, of heb je toch liever een paar gave witte sneakers van Ralph Lauren? Ideaal voor de zomer.

Het logo

Het logo van het merk staat garant voor trots en uitstraling van Amerika. Zo is het logo bedoeld om ook rijkdom en het goede leven te laten zien van het Amerikaanse volk. Het merk is immers een luxe merk en ook zijn er in de loop der jaren verschillende soorten sport kledingstukken uitgekomen. Kies bijvoorbeeld voor een ralph lauren tennis set of ga je toch liever voor wat sportkleding van ralph lauren die speciaal is gemaakt voor het golfen? Kortom, het merk staat bekend om zijn luxe en door een product aan te schaffen van het merk behoor jij hier ook toe.

Veel soorten kledingstukken

Een andere reden waarom het merk ralph lauren zo bekend is heeft te maken met de grote collectie aan verschillende kledingstukken die ze aanbieden. Zo kun je kiezen uit dus polo’s, maar ook sweaters en jassen. Op de site van Hans Voortman kun je kiezen voor een van de kledingstukken van de grote collectie. Sorteer het aanbod om direct jouw favoriete kledingstuk te vinden of kies ervoor om rustig door het volledige aanbod door te bladeren. Als je ervoor kiest een product op een werkdag aan te schaffen heb je hem meestal al de volgende werkdag in huis.