18 januari 2022

Hoeden zijn creatief

Een hoed kopen is altijd een manier om te laten zien dat je best wel speels kan zijn. Het geeft extra karakter aan persoonlijkheid en het laat ook nog eens zien hoe het is lekker vrij te zijn in je eigen stijl. Dan is de vraag natuurlijk; welke hoed, welke flat cap kopen? Het is altijd even uitzoeken natuurlijk, want alles is even kijken, even passen, even nadenken, maar dan uiteindelijk kun je gemak zeggen; welke flat cap kopen; deze, natuurlijk. Die zit perfect en kan net even dat extra duwtje geven om de outfit af te maken. En wat wil je nou nog meer van een leuke, hoed of pet of flat cap? Niks!

Altijd leuk, toch?

Het is altijd leuk om zo’n extra weg te nemen om er leuk uit te zien. Het drukt iets nieuws uit, zegt net ietsje meer dan wat je misschien vaker ziet. Met zo’n leuke flat cap of hoed of pet, ga jij op die manier ook lekker in je vel zitten. Het geeft iets beschermends, iets expressiefs dat zoveel zegt over jou. En het leuke is dat mensen ook snel complimenten geven over hoe je er uit ziet. Het past zo bij je, of het staat zo leuk! Wie wilt dat nou niet horen?

Speels of serieus

Het hoeft natuurlijk ook niet allemaal heel speels te zijn. Het is ook helemaal goed als jij je hoed op hebt voor een meer serieuze toon, maar dat is ook helemaal top. Als het past bij jou of het event of feest waar jij het voor draagt, dan is er natuurlijk geen enkel probleem met even een ander iets op je hoofd te zetten. Zolang het past, comfortabel en jij je er super duper goed in voelt, is er helemaal niks mis met welke keuze je ook maakt. Dat is het leuke!