18 januari 2022
apple

Besteed je tijd nuttig

Soms is het niet erg handig om onderweg een boek te lezen, maar wil je toch graag iets nuttigs te doen hebben. Door een hoorcollege te luisteren, ben je toch nuttig bezig en je luistert naar iets waar je interesse naartoe gaat. Een hoorcollege bijvoorbeeld over de klassieke oudheid kun je overal waar je maar wilt horen, eenvoudig op je smartphone als je onderweg bent. Maar ook wanneer je interesse bij andere onderwerpen ligt zit je goed bij home-academy.nl, op de website zie je alle verschillende onderwerpen van de hoorcolleges die je altijd en op je gemak kunt luisteren.

Altijd en overal luisteren waar je wilt

Omdat je een hoorcollege klassieke oudheid luistert op je smartphone, ben je altijd in staat om deze te horen. Heb je een momentje niets te doen thuis, of zit je in de bus op weg naar je bestemming luister je gewoon even. Wil je niet beperkt zijn tot een categorie maar altijd overal naar kunnen luisteren dan is een abonnement vast iets voor je, voor een vast laag bedrag per maand heb je toegang tot alle hoorcolleges. Op je smartphone kun je ook offline de colleges luisteren, maar je kunt ze ook streamen op je computer of op je Apple PC. 

klassieke oudheid

Handige app voor je telefoon

Natuurlijk kun je vandaag de dag niet meer zonder een smartphone, met de app van home-academy.nl kun je een hoorcollege klassieke oudheid luisteren waar je wilt. De app is zowel voor een Apple toestel te downloaden als voor Android, maar wanneer je thuis bent en je wilt een hoorcollege luisteren op je tablet is dit natuurlijk ook mogelijk. Voor een vast laag bedrag per maand, luister je altijd en overal naar je favoriete hoorcolleges. Het is niet alleen erg leerzaam, maar nog erg leuk ook.